Skip to main content

Zakelijk, maar menselijk

Onze partners

De eigenares van New Insights Consulting heeft al jaren samengewerkt met organisaties in een mooie vertrouwde en professionele relatie, waardoor hen relatie zakelijk is, maar met een menselijke tint. New Insights Consulting adviseert, begeleidt en leert. New Insights Consulting is altijd correct en zijn trots op alle coöperatie. Hieronder een paar voorbeelden.

Wat zeggen de professionals over ons?

Wat zeggen de professionals over ons?

Ruud Heijnen - Coordinator Gezondheidszorg Zuyd Hogeschool

Nouran, ik heb met jou in diverse situaties mogen samenwerken zoals in onderwijs rondom interculturele vaardigheden, inburgeringsprogramma’s en werkervaringsplekken.
Heel bewonderenswaardig is jouw vermogen om vanuit echt diepgaande kennis en inzicht in de Nederlandse en Arabische culturen te gekomen tot een goed voorbeeld van effectieve integratie. Daarnaast heb je het vermogen om heel ondersteunend naar mensen te zijn. Dat maakt dat je niet alleen als docent veel kunt bieden maar ook van waarde kunt zijn voor mensen die in Nederland een nieuw leven willen opbouwen.

Ruud Heijnencoördinator internationale samenwerking voor de Faculteit gezondheidszorg, Zuyd Hogeschool

Jeanette Oostijen - Directeur faculteit International Business & Communication

Nouran heeft met veel enthousiasme en professionaliteit bijgedragen aan het vluchtelingenbeleid bij Zuyd. Met haar kennis van de Arabische taal en cultuur, in combinatie met haar eigen kijk op en haar ervaringen met de Nederlandse cultuur, stimuleert Nouran mensen om intercultureel verbinding met elkaar aan te gaan.

Jeanette OostijenDirecteur Faculteit International Business and Communication Zuyd Hogeschool, Maastricht

Tanje Seldenthuis - Beleidsmedewerkster Gemeente Heerlen

Nouran heeft als drijfveer om te zorgen dat vluchtelingen en immigranten zich snel hier thuisvoelen. Dit doet ze zelfbewust en energiek. Ze brengt partijen met elkaar in contact en stelt het belang van de vluchteling of immigrant daarin op de eerste plaats. Kortom: ze is een echte verbinder met wie ik graag samenwerk!

Tanja SeldenthuisBeleidsmedewerker Gemeente Heerlen

Mieke van Riet - Opleidingsmanager ROC Leeuwenborgh

I worked closely with Nouran for approx. 1,5 years on the Refugee project of Zuyd University of Applied Sciences. I was project manager for the project, that consisted of three elements: 1. Developing a Pre-Bachelor program (Schakeltraject) to increase access to higher education for refugees.
2. Offering part-time work experience internships for "statushouders" (refugees with asylum status)
3. Informing refugees about education possibilities in the Netherlands and Zuyd

Nouran was the liaison to the refugee community and she exceeded all expectations. Not only did she do an outstanding job in recruiting participants for the pre-bachelor program and for Zuyd’s regular Bachelor programs, she also was my sparring partner in the project. Working in an innovative project of this size was a new experience for Nouran, but she is a fast learner. The project was highly succesfull: 21 students started the Pre-Bachelor program in september 2017 (17 of them graduated in July 2018), 11 refugees were able to do an internship at Zuyd and hundreds of refugees were informed about our programs and counseled by Nouran. I will forever value Nouran’s passion, language skills, enthusiasm and drive to use her language and mentoring skills to help refugees. I highly recommend working with her: as an Arabic language trainer, in cross-cultural communication, issues of diversity and inclusiveness and inspiring men and women that dreams do not have a roof.

Mieke van RietOpleidingsmanager ROC Leeuwenborgh

Roger Kempinski - Teamleider Arbeidsparticipatie Vluchtelingenwerk zuid

Ik heb Nouran leren kennen als een gedreven persoon met kennis van zaken over studie en opleiding. Naast deze algemene kennis beschikt ze over specifieke kennis om statushouders te adviseren over de weg naar het vinden van een passende opleiding. Ik wens haar veel succes met de opzet van haar bureau.

Roger KempinskiTeamleider Arbeidsparticipatie Vluchtelingenwerk zuid locatie Maastricht

Vera Wilhelmus - Consulent participatie Gemeente Maastricht

Ik heb Nouran leren kennen tijdens onze samenwerking in het project Pre-bachelor voor statushouders. Hierin deed ze de kennismakingsgesprekken met onze kandidaten. Nouran is een prettige ‘collega’ om mee te werken. Nouran doet haar werk als een echte professional, heeft veel geduld en aandacht voor de klant. Ze is meedenkend, oprecht en eerlijk. Ze wil het beste voor haar klanten.

Liesbeth Wierink - Docent Oriëntaalse Talen en Communicatie

Door Nouran’s enthousiasme en betrokkenheid, die gepaard gaan aan haar kennis van en ervaring met zowel de Arabische als de Nederlandse cultuur, is zij een ideale bruggenbouwer. Haar vrolijkheid en gevoel voor humor zijn daarbij nog een extra bonus.

Liesbeth WierinkDocente oriëntaalse talen en communicatie

Benieuwd naar onze diensten?

Meer dan een adviesbureau

Betrouwbaar en effectief, dat zijn onze kenmerken.

Hoog niveau van Arabische kennis

Door ruime ervaring met zowel de Arabische als ook Nederlandse cultuur kan New Insights Consulting de beste diensten leveren.

Vraag gerust

Heb je een vraag aan New Insights Consulting?
Neem contact op Neem contact op

of direct iemand spreken? Bel dan 06 17 41 95 41!

Ontdek meer van New Insights Consulting!

Gekleurd papier

Prijzen zijn maatwerk

Zakelijk, maar menselijk

Onze wijze

Nieuws en gedachten

Blijf op de hoogte

Geen cijfers

Migranten zijn mensen met gevoelens en waarden