𝐃𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐰𝐨𝐨𝐧𝐨𝐦𝐠𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭…

New Insights Consulting is trots partner van het Limburgse WOOW-project dat in september van start is gegaan. De herbestemming van gebouwen met sociale en economische functies dienen beter aan te sluiten bij de behoeften van de omgeving.

 

Het mooie aan dit WOOW-project is dus dat we niet alleen kijken naar theoretische plannen en onderzoek, maar juist naar de mensen in de wijken en de verbinding met de samenleving & gebouwen met een blik naar de toekomst.

De WOOW-gedachte laat gebouwen kortom aansluiten bij de sociale en menselijke behoeftes van de bewoners, de stad & het milieu.

New Insights Consulting staat als partner en financieel ondersteuner niet stil in dit project. We ontwikkelen een innovatief, integraal en sociaaleconomisch programma & begeleidingssysteem voor nieuwkomers, docenten, stagiairs, werkgevers, organisaties en wijken.

Naast het feit dat we een schakel vormen tussen de betrokken onderwijsinstellingen, nieuwkomers en overheidsorganisaties organiseert New Insights Consulting:

✔ 23 workshops aan deelnemers over Soft-Skills;

✔ 7 interculturele workshops aan de begeleiders

✔ Werving- en selectie voor 15 kandidaten;

✔ Het vrijkomen van 15 stageplekken van verschillende opleidingen

✔ De ontwikkeling van interculturele communicatiekanalen & competities tussen alle betrokkenen.

 

Een mooi integraal- sociaaleconomisch -cultureel project dat naar de toekomst van de wijken kijkt dus! Medelijk mogelijk gemaakt door een geweldig team van partners: Zuyd Hogeschool, Vista College, UM-talencentrum, Praktech, Gemeente Heerlen, gemeente Maastricht, gemeente Venlo, gemeente Gennep, UAF, GAK, Wonen Limburg Bouwmensen Limburg & vele andere partners.

Naar de wijk van de toekomst

admin

Author admin

More posts by admin