Skip to main content

Over deze dienst

Ontdek de kracht van een juiste vertaling

De Arabische taal is complex. Het Arabische schrift kent soms geen klinkers en er wordt van rechts naar links geschreven en gelezen. Daarbij spelen ook cultuurverschillen een rol. Bij New Insights Consulting hebben we ruime ervaring met het vertalen van Engelse of Nederlandse teksten naar het Arabisch en een diepgaand begrip van de Arabische cultuur.

Hoogwaardige vertaling

Ons team van ervaren taalkundigen en culturele experts staat klaar om uw boodschap nauwkeurig en cultureel gevoelig over te brengen. Of het nu gaat om het vertalen van zakelijke correspondentie, onderwijsmaterialen, marketingmateriaal, verhalen, of websitecontent, wij leveren hoogwaardige vertalingen die de essentie en nuances van uw boodschap behouden en effectief overkomen op de Arabische lezer.

Cultuursensitief

Maar we gaan verder dan alleen vertalingen. Bij New Insights Consulting begrijpen we dat cultuur een integraal onderdeel is van effectieve communicatie. Onze experts hebben een diepgaande kennis van de Arabische cultuur en kunnen u helpen uw boodschap aan te passen aan de Arabische normen, waarden en gewoonten. Of u nu zakelijke relaties wilt opbouwen, marketingcampagnes wilt lanceren, of interculturele samenwerkingen wilt bevorderen, wij bieden de inzichten en begeleiding die u nodig heeft om succesvol te zijn.

Waarom kiezen voor New Insights Consulting? Wij bieden:

KWALITEIT EN PRECISIE

Onze vertalingen worden uitgevoerd door moedertaalsprekers en door een tweede corrector grondig gecontroleerd op nauwkeurigheid en consistentie.

CULTURELE EXPERTISE

Onze teamleden hebben uitgebreide kennis van de Arabische cultuur, zodat uw boodschap perfect afgestemd is op uw doelgroep.

OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN

Wij begrijpen dat elke klant uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en doelstellingen.

SNELLE DOORLOOPTIJDEN

Wij werken efficiƫnt en leveren vertalingen binnen de afgesproken deadlines, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Een succesvol voorbeeld van ons vertaalwerk voor het lectoraat Voeding, Leefstijl en Bewegen van Zuyd Hogeschool

Recentelijk hebben we een opmerkelijk vertaalproject afgerond voor Zuyd Hogeschool. We hebben met succes de instructievideo, de tekst van de website en maar liefst 83 Leef!kaarten vertaald van het Nederlands naar begrijpelijk Arabisch. Hierdoor kunnen Arabisch sprekenden volledig begrijpen hoe ze Leef!kaarten kunnen inzetten. Deze vertaling is een mooi voorbeeld waarbij we rekening hebben gehouden met culturele gevoeligheden.

We zijn trots dat we hebben bijgedragen aan het vergroten van de toegankelijkheid van deze belangrijke bronnen voor een breder publiek.

arabisch-vertaal-project-heerlen-maastricht-limburg

“ONTDEK DE KRACHT VAN EEN JUISTE VERTALING MET ONZE CULTURELE EXPERTISE, OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN EN SNELLE DOORLOOPTIJDEN.”

Meer weten?

Neem contact op met New Insights Consulting Limburg en ontdek hoe wij u kunnen helpen met professionele Arabische vertalingen. Stuur ons een e-mail. Op basis van jouw wensen maken we een passende offerte.

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het bereiken van succes in de Arabische markt!

Eerlijk en transparant

De beste service voor iedere partij

Variatie aan diensten

Veel ervaring met Arabische cultuur en taal