Skip to main content

Over deze dienst

Integratieprojecten zijn onze specialiteit 

Projecten op zetten voor vluchtelingen en migranten is voor de meeste organisaties geen dagelijkse business. Hoe graag een organisatie ook wil, het bedenken, uitvoeren en implementeren van integratieprojecten is niet niks. Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat maar al te goed. De rode draad in onze projectaanpak is bedenken, verbinden, doen. Bent u op zoek naar iemand met een hands-on mentaliteit en kennis van zaken? Iemand die u van het begin tot eind op een professionele manier ondersteunt? Neem dan contact met ons op.   

We hebben ruime ervaring in het opzetten en begeleiden van integratieprojecten van A tot Z voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en diverse instellingen in Limburg. We kijken altijd breder dan huisvesting, opleiding en werk. We kijken wat u nodig heeft en wat de behoeften zijn van werkgevers, vluchtelingen en migranten zodat ze blijvend mee kunnen doen in onze complexe samenleving. Samen maken we het verschil! 

New Insights Consulting biedt organisaties het volgende:

Interculturele ondersteuning

Samenwerken met mensen met een andere culturele achtergrond is verrijkend. U maakt kennis met andere gewoonten en gebruiken. Cultuurverschillen kunnen echter ook leiden tot vragen en obstakels. Komt u er niet uit of wilt u even van gedachten wisselen? We helpen u graag.

Win-win situatie

Integreren doen we samen. Daarom begeleiden en ondersteunen we zowel organisaties als vluchtelingen, migranten en hun begeleiders.

Groot netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van organisaties, instellingen en bedrijven die actief zijn op het gebied van integratie van vluchtelingen en migranten in Limburg. Ons netwerk verbinden we waar mogelijk met nieuwe opdrachtgevers. Ook hier geldt: samen komt u verder.

judithboeren-intos

Wat kunnen we doen een integratieprojecten van A tot Z:

  • Het ontwerpen, uitschrijven en implementeren van het integratieproject
  • Het zoeken naar subsidies en financiële ondersteuning 
  • Het werven en selecteren van kandidaten voor uw integratieproject
  • Het uitvoeren van intakegesprekken en screening
  • Begeleiden van werkgevers en vluchtelingen/ migranten gedurende het programma
  • Het organiseren van interculturele communicatietrainingen
  • Het bewaken van investeringen in tijd, geld en kwaliteit
  • Netwerken inzetten voor en betrekken bij het integratieproject
Mensen verbinden en kansen geven

Door twee werelden te verbinden creëren we kansen voor vluchtelingen, nieuwkomers en organisaties. We streven naar een win-win situatie voor iedereen.

Begeleiders trainen

Uw inlevingsvermogen en interculturele sensitiviteit verbetert. Daarnaast leert u uw communicatiestijl af te stemmen of uw gesprekspartner.

Elk project is maatwerk

Elke project maken we op maat. Want iedere organisatie is anders. Op basis van de intake kijken we naar de specifieke wensen en wat een organisatie wil bereiken. Dan doe we voorstel voor een project en passen ‘m indien nodig nog aan”.

Naast het managen van integratieprojecten adviseren en begeleiden we organisaties ook op het gebied van integratie. Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.  

Transparant en professioneel advies t.a.v. integratiebeleid
Samenwerking met bedrijven die meerwaarde zien in integratie en diversiteit

Vragen over integratie projectmanagement?

Mail ons dan even op info@newinsightsconsulting of bel ons en U hoort snel van ons.

Eerlijk en transparant

De beste service voor iedere partij

Variatie aan diensten

Veel ervaring met vluchtelingen en migranten projecten